Monday 31 August 2009

SCUBA vs HEADHUNTER




Γύρω στα μέσα Αυγούστου ο Headhunter έδωσε ένα άψογο dubstep/techno mix, ζωντανά ηχογραφημένο στη Νέα Υόρκη για την βραδιά 'DubWar'.  Βαθιά ατμοσφαιρικό, με ελαστικούς ρυθμούς και περίπλοκα 2-step patterns, το set αυτό δίνει το ψηλότερο standard που έχω συναντήσει μέχρι τώρα σ' αυτόν τον ήχο, εκπροσωπώντας κυρίως dubstep παραγωγούς που επηρεάζονται από τον ήχο του techno...

Στους αντίποδες εκείνου του set στέκεται το mnml ssgs mix του Scuba, που έσκασε αυτές τις μέρες αιφνιαδιάζοντας και προκαλώντας οργιαστικά σχόλια. Αυτό που δίνει ο Scuba είναι ένα set από four-to-the-floor patterns βαθιά επηρεασμένα από το dubstep, δηλαδή με ακριβώς αντίστροφη λογική από το set του Headhunter! 

Και τα δυο set είναι συναρπαστικά, το πρώτο παρουσιάζοντας την καλύτερη εκδοχή του παρόντος techy-dubstep ήχου, και το δεύτερο την καλύτερη εκδοχή του άμεσου μέλλοντος: next-level bleep bombs και ξεκούρδιστο tribal dubbage!


1 comment:

  1. ο scuba τολμησε να μιξαρει ενα σωρο πραγματα και τα καταφερε παρα πολυ καλα, πραγμα οχι απλο οταν μιλαμε για 100% dance μουσικη.
    ευκολα απ'τα πιο ενδιαφεροντα set της χρονιας..
    φοβερη ροη, next level headfuck music, we ♥ scuba και τετοια..

    ReplyDelete